De Hoogste Rente - Vind de meest gunstige spaarrekeningen!

De Hoogste Rente

Home | Hoogste spaarrente | Spaarrekening | Deposito | Nieuws | Tips | Over ons

Leaseplan Bank

Leaseplan Bank
Leaseplan Bank
5.0

Leasemaatschappij Leaseplan is sinds twee jaar actief op de Nederlandse spaardersmarkt. Zij hebben toen besloten om naast het aantrekken van investeringsruimte op de kapitaalmarkten, ook eens de consumentenmarkt te benaderen. En dat hebben we geweten; de Leaseplan Bank bood direct een onderscheidend voorstel aan de Nederlandse spaarder aan. Geen onduidelijke rentetarieven, maar een transparante en heldere rentevergoeding die rechtstreeks is gebaseerd op de rente die banken aan elkaar vergoeden; de Euribor-rente.

Leasemaatschappij biedt sparen aan

Makkelijk en snel kunt u online een spaarrekening openen bij de Leaseplan Bank. Vervolgens kunt u kiezen uit een spaarrekening of een spaardeposito. Het rentetarief van de Leaseplan spaarrekening wordt elke maand vastgesteld afhankelijk van de Euribor-rente en varieert daarmee iets meer dan de andere spaarrekeningen. Maar u krijgt doorgaans een spaarrente die onderdeel vormt van de top 5 van hoogste spaarrentes.
Op dit moment is de rente van de Leaseplan internetspaarrekening wat lager en kunt u beter sparen bij Bank of Scotland, Moneyou of Westland Utrecht Bank.

Beoordeel Leaseplan Bank

4.5 stars Score: 4.5 op basis van 9 stem(men).

Hoogste rente overzicht spaarrekeningen

Nieuws over Leaseplan Bank

Lees hier actueel nieuws over de consumentenbank en bankactiviteiten van Leaseplan.

Bron: Perspagina.nl

Gevonden op: spaarrekening Leaseplan Bank , Leaseplan Bank spaarrekening, Leaseplan Bank sparen


Home - Spaarrekeningen - Disclaimer