De Hoogste Rente - Vind de meest gunstige spaarrekeningen!

Hoogste Rente

Home | Hoogste spaarrente | Spaarrekening | Deposito | Nieuws | Tips | Over ons

Internetspaarrekeningen

Onderstaand wordt een onafhankelijk overzicht gegeven van de meest aantrekkelijke internetspaarrekeningen. De top 5 van de meest gunstige internetspaarrekeningen is in onderlinge willekeurige volgorde. Kijk op Actuele rentestanden voor de actuele informatie.

Het zijn niet altijd de bekendste banken die met de gunstigste tarieven komen. Niet alle banken klinken bekend in de orden. De kredietwaardigheid en betrouwbaarheid van onderstaande banken is niet onderzocht. Informeer u volledig alvorens tot een overeenkomst of inleg van spaargeld over te gaan. Kijk op Banken voor banken met een uitmuntende reputatie. • DSB Bank Internetspaarrekening
  DSB Bank N.V. biedt diverse hypotheken, spaarproducten en diverse leningen via het directe verkoopkanaal, internet en andere verkooppunten. DSB Bank N.V. staat ingeschreven als Algemene bank bij De Nederlandsche Bank. De organisatie heeft ruim 20 verkooppunten voor diverse financiŽle producten.

 • DHB Bank S@ave online
  De Demir-Halk Bank is een jonge bank. Handelskredieten aan Turkse ondernemingen en aan hun West-Europese zakenpartners vormen ťťn van de belangrijkste activiteiten van de bank. Vestigingsplaats is Rotterdam.

 • ATB Spaarrekening
  Amsterdam Trade Bank N.V. maakt onderdeel uit van Alfa Bank, de grootste particuliere commerciŽle bank in de Russische Federatie. ATB is een Nederlandse bank die onder het toezicht valt van De Nederlandsche Bank.

 • AkBank Internetspaarrekening
  Akbank N.V. is een Nederlandse bankinstelling onderworpen aan de Nederlandse toezichtswetgeving. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam. Akbank N.V. is een 100% dochteronderneming van Akbank T.A.S., de grootste commerciŽle bank in Turkije met meer dan 600 filialen. Akbank T.A.S., opgericht in 1948, maakt deel uit van ťťn van de leidende industriŽle en financiŽle conglomeraten in Turkije, de Sabanci Group.

 • Argenta internet spaarrekening
  Argenta Spaarbank NV in Nederland richt zich met een internetspaarrekening en internetbankrekening tot in Nederland woonachtige natuurlijke personen boven 18 jaar. Zij werkt nauw samen met professionele adviseurs. Deze adviseurs doen nooit geldtransacties, wel verzorgen zij de eerste klantenaanmelding waarna de klant alle bancaire transacties zelf regelt via internet. Argenta werkt samen met adviseurs verspreid over heel Nederland.

  Controleer de kredietwaardigheid van een bank

  De kredietwaardigheid en betrouwbaarheid van onderstaande banken is niet onderzocht. Informeer u goed alvorens tot een overeenkomst of inleg van spaargeld over te gaan. Controleer of de banken in Nederland zijn gevestigd, goedgekeurd zijn door en/of onder toezicht staan van De Nederlandsche Bank (DNB).Kijk op Banken voor banken met een uitmuntende reputatie. Wanneer dit niet het geval is, kan dit betekenen dat u bij faillissement het risico loopt dat u al uw geld kwijt bent. Lees de Disclaimer voor meer informatie.

  Vind de hoogste rente op deze website. U overweegt om een spaarrekening te openen? Kijk dan verder op deze website! Wij hebben voor u de internetspaarrekeningen met de hoogste rente op een rij gezet.

 • Disclaimer - Sitemap - Goede sites