De Hoogste Rente - Vind de meest gunstige spaarrekeningen!

Hoogste Rente

Home | Hoogste spaarrente | Spaarrekening | Deposito | Nieuws | Tips | Over ons

Spaarnieuws

Spaarrentes dalen

24 augustus 2012 - De daling in spaarrentes blijft doorzetten. Recent verlaagden Westland Utrecht Bank en MoneYou, toch goed voor de eerste en tweede plaats in onze ranglijst, hun spaarrentes. Zo worden Centraal Beheer, Bank of Scotland en toch ook nog Westland Utrecht Bank de banken met de hoogste rentevergoeding van 2,60%.

1 augustus 2012 - De spaarrentes zakken toch weer licht. Dit komt doordat de Euribor-rente zich op een historisch dieptepunt bevindt, deze rente is nog nooit zo laag geweest. Leaseplan Bank zakt hiermee naar de onderste regionen, want hun spaarrente is rechtstreeks gekoppeld aan de Euribor-rente.

Laat onverlet dat er nog steeds banken zijn met een leuke rentevergoeding. Zoals de Belgische Argenta Bank; zij bieden een spaarrente aan van 2,80%. Westland Utrecht Bank (2,70%) en MoneYou (2,65%) volgen op korte afstand. Wij twijfelen nog even om deze bank in ons overzicht te vermelden. Weliswaar staan zij bovenaan, maar wij geven er de voorkeur aan om alleen 100% Nederlandse banken op te nemen. Of een buitenlandse bank als die genoeg faam en naam heeft opgebouwd in onze top 10 van hoogste spaarrentes, zoals Bank of Scotland.

Hoogste rente oktober 2012Lees meer actueel spaarnieuws met betrekking tot sparen. Of vind hier een actueel overzicht van de hoogste spaarrente ...

Home - Rente Nieuws - Disclaimer - Sitemap