De Hoogste Rente - Vind de meest gunstige spaarrekeningen!

Hoogste Rente

Home | Hoogste spaarrente | Spaarrekening | Deposito | Nieuws | Tips | Over ons

Spaarnieuws

Vind de hoogste spaarrente

19 augustus 2011 - Er zijn spannende ontwikkelingen op de financiele markten. De beurzen en rentestanden zijn onderhevig aan fluctuaties als gevolg van de schuldencrisis en de eurocrisis. Vooralsnog lijken de Europese landen de ergste neergang te kunnen bezweren door het instellen van allerlei noodmaatregelen, zoals een noodfonds en mogelijk ook het invoeren van een eurobond; een euro-obligatie van de Europese Unie.

Vooralsnog is de Europese Unie een monetaire unie, en geen politieke unie. Maar wat tot voor kort onmogelijk werd gehouden, gebeurt nu. De tendens lijkt te worden ingezet naar nog meer harmonisatie op monetair gebied.
Dit ligt uitermate gevoelig in de diverse Europese landen, die erg zijn gesteld op autonomie en eigenlijk geen bevoegdheden uit handen willen geven naar Europa. Toch lijkt het onvermijdelijk dat een verdere integratie op monetair en financieel gebied invloed zal hebben op de nationale politieke en bestuursvrijheid.

Het is nog onduidelijk wat dit alles voor de spaarrente zal betekenen. Vooralsnog blijven de spaarrentes relatief stabiel op een niveau van 2,70%. Wij handhaven de verwachting dat de inflatie en spaarrente eind 2011 met een kwart procent stijgt naar 3,00% per jaar. Kijk verder voor spaarrekeningen met de hoogste rente.

Hoogste rente augustus 2011
Lees meer actueel spaarnieuws met betrekking tot sparen. Of vind hier een actueel overzicht van de hoogste spaarrente ...

Home - Rente Nieuws - Disclaimer - Sitemap