De Hoogste Rente - Vind de meest gunstige spaarrekeningen!

Hoogste Rente

Home | Hoogste spaarrente | Spaarrekening | Deposito | Nieuws | Tips | Over ons

Spaarnieuws

Hoogste rente 2012

27 december 2012 - Het overzicht over 2012 van spaarrekeningen met een hoge rente is inmiddels duidelijk. Op diverse vergelijkingssites zoals SparenVergelijken.nl , Spaarrente.nl en VanSpaarbankVeranderderen.nl wordt aangegeven dat de winnaars van 2012 als volgt zijn; Westland Utrecht Bank, Argenta Bank en MoneYou. Uit onze renteoverzichten blijkt dat deze banken over het afgelopen jaar inderdaad de hoogste rentevergoedingen hebben voldaan.

22 oktober 2012 - We zijn nu om. De Belgische Argenta Bank biedt als nieuwkomer voor een duur van inmiddels tenminste 3 maanden de hoogste rente voor sparen zonder voorwaarden. Daarmee heeft zij een plekje verdient in ons overzicht. Let wel; de Argenta Spaarbank is een Belgische bankinstelling. Uw spaartegoed is derhalve verzekerd onder de Belgische spaardersgarantieregeling, en niet onder het Nederlandse depositogarantiestelsel.
Opvallen is dat een flink aantal banken zich vervolgens precies op een renteniveau van 2,50% bevinden.

1 oktober 2012 - Frapant; de rentestanden in oktober 2012 zijn nagenoeg ongewijzigd ten opzichte van september en augustus jl. Nog steeds bieden de Bank of Scotland en Westland Utrecht Bank de hoogste spaarrente van 2,60%. Het is niet vaak zo dat rentes zo stabiel blijven. Kennelijk bevinden de rentevergoedingen zich op een bodemniveau, en kunnen deze niet veel lager? Wij houden voor u in de gaten zodra een bank haar spaarrente weer laat stijgen.
(Overigens biedt de Belgische Argenta Bank nog steeds een zeer hoge rente van 2,65%. Wij wachten nog even alvorens deze bank in onze lijst op te nemen, als de bank 3 maanden de hoogste rente biedt nemen wij deze op.)

Hoogste rente 2012Lees meer actueel spaarnieuws met betrekking tot sparen. Of vind hier een actueel overzicht van de hoogste spaarrente ...

Home - Rente Nieuws - Disclaimer - Sitemap