De Hoogste Rente - Vind de meest gunstige spaarrekeningen!

Hoogste Rente

Home | Hoogste spaarrente | Spaarrekening | Deposito | Nieuws | Tips | Over ons

Spaarnieuws

Alle spaarrekeningen vergelijken

2 mei 2012 - De spaarrentes dalen her en der en de verschillen van rentetarieven tussen banken nemen toe, het heeft zin om alle spaarrekeningen te vergelijken.

Tja, we kunnen het niet mooier of leuker maken; ook in mei 2012 blijven de spaarrentes helaas zakken. De Euribor-rente is nog iets verder gezakt van 0,42% naar 0,40%. Door dit alles biedt de Bank of Scotland de hoogste rente van Nederland op sparen met een spaarrente van 2,80% effectief op jaarbasis. Diverse banken hebben inmiddels hun rentetarieven flink verlaagd. Zonder dat u het merkt ontvangt u opeens een stuk minder rente. Zo is de OHRA Bank in een termijn van twee maanden meer dan 0,50% gezakt met haar rente.
U dient er juist in deze tijd voor te waken dat u niet onopgemerkt minder rente krijgt. De spaarrentes lopen toch wel uiteen tussen verschillende banken. Ga hier alle spaarrekeningen vergelijken en kijk waar u ook de hoogste rente kunt krijgen.

In april 2012 was de spaarrente al aan het zakken. De rente die banken aan elkaar rekenen, de zogenaamde Euribor-rente, zakt dan verder van 0,57% naar 0,42%. Diverse banken verlagen om deze reden ook hun spaarrente die zij vergoeden aan consumenten. Daardoor is per april 2012 de Westland Utrecht Bank de bank met de hoogste spaarrente van 2,90%. Ook de rente op spaardeposito's daalt gestaag, al kunt u daar nog een rente krijgen van 4,00% op 5-jaars termijndeposito. Kijk naar ons overzicht van hoogste rente spaardeposito.

En in maart 2012 werd de daling van de Euribor-rente al ingezet; van 0,72% naar 0,57%. De Leaseplan Bank baseert haar spaarrente op dit tarief. Waren zij in januari 2012 nog de bank met de hoogste rente van 3,15%, inmiddels is hun rente gezakt naar slechts 2,67%. U kunt op dit moment het beste sparen bij de Bank of Scotland. Zij hanteren een rentevergoeding van 2,95% per jaar op hun vrij opneembare spaarrekeningen. Ook MoneYou en Centraal Beheer Bank bieden een rente van 2,95%. Bij de Bank of Scotland krijgt u overigens nog eens een bonus van euro 25,00 bij het openen van een spaarrekening (minimaal euro 2.500 storten).

Hoogste rente april 2012Lees meer actueel spaarnieuws met betrekking tot sparen. Of vind hier een actueel overzicht van de hoogste spaarrente ...

Home - Rente Nieuws - Disclaimer - Sitemap