De Hoogste Rente - Vind de meest gunstige spaarrekeningen!

Hoogste Rente

Home | Hoogste spaarrente | Spaarrekening | Deposito | Nieuws | Tips | Over ons

Start met internetsparen

Onderstaand wordt een onafhankelijk overzicht gegeven van de meest aantrekkelijke internetspaarrekeningen. De top 5 van de meest gunstige internetspaarrekeningen is in onderlinge willekeurige volgorde. Kijk op Actuele rentestanden voor de actuele informatie.

Het zijn niet altijd de bekendste banken die met de gunstigste tarieven komen. Niet alle banken klinken bekend in de oren. De kredietwaardigheid en betrouwbaarheid van onderstaande banken is niet onderzocht. Informeer u volledig alvorens tot een overeenkomst of inleg van spaargeld over te gaan. Kijk op Banken voor banken met een uitmuntende reputatie.

 • Centraal Beheer Bank
  Centraal Beheer is onderdeel van Achmea. Zij bieden een uitstekende rente op hun internetspaarrekening. Centraal Beheer Achmea is niet zo bekend om haar spaarrekeningen, zij zijn ook nog maar net een jaar bezig met het aantrekken van spaargelden.

 • OHRA Bank
  De OHRA Bank is onderdeel van de Delta Lloyd groep. Al jaren is OHRA actief met het aanbieden van spaarrekeningen. Deze verzekeraar biedt ook een concurrerende rente op haar spaarrekening. Een aanrader.

 • Westland Utrecht Bank
  Westland Utrecht Bank is een oude naam, maar opnieuw in de markt gezet. Deze bank behoort tot de Rabobank groep, een financieel conglomeraat dat marktleider is op het gebied van financiele diensten (sparen, hypotheken, lenen, verzekeren) in Nederland.

 • DHB Bank S@ave online
  De Demir-Halk Bank is een jonge bank. Handelskredieten aan Turkse ondernemingen en aan hun West-Europese zakenpartners vormen ťťn van de belangrijkste activiteiten van de bank. Vestigingsplaats is Rotterdam.

 • ATB Spaarrekening
  Amsterdam Trade Bank N.V. maakt onderdeel uit van Alfa Bank, de grootste particuliere commerciŽle bank in de Russische Federatie. ATB is een Nederlandse bank die onder het toezicht valt van De Nederlandsche Bank.

 • AkBank Internetspaarrekening
  Akbank N.V. is een Nederlandse bankinstelling onderworpen aan de Nederlandse toezichtswetgeving. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam. Akbank N.V. is een 100% dochteronderneming van Akbank T.A.S., de grootste commerciŽle bank in Turkije met meer dan 600 filialen. Akbank T.A.S., opgericht in 1948, maakt deel uit van ťťn van de leidende industriŽle en financiŽle conglomeraten in Turkije, de Sabanci Group.

 • Argenta internet spaarrekening
  Argenta Spaarbank NV in Nederland richt zich met een internetspaarrekening en internetbankrekening tot in Nederland woonachtige natuurlijke personen boven 18 jaar. Zij werkt nauw samen met professionele adviseurs. Deze adviseurs doen nooit geldtransacties, wel verzorgen zij de eerste klantenaanmelding waarna de klant alle bancaire transacties zelf regelt via internet. Argenta werkt samen met adviseurs verspreid over heel Nederland.

  Controleer de kredietwaardigheid van een bank

  De kredietwaardigheid en betrouwbaarheid van onderstaande banken is niet onderzocht. Informeer u goed alvorens tot een overeenkomst of inleg van spaargeld over te gaan. Controleer of de banken in Nederland zijn gevestigd, goedgekeurd zijn door en/of onder toezicht staan van De Nederlandsche Bank (DNB).Kijk op Banken voor banken met een uitmuntende reputatie. Wanneer dit niet het geval is, kan dit betekenen dat u bij faillissement het risico loopt dat u al uw geld kwijt bent. Lees de Disclaimer voor meer informatie.

 • Disclaimer - Sitemap - Goede sites