De Hoogste Rente - Vind de meest gunstige spaarrekeningen!

Hoogste Rente

Home | Hoogste spaarrente | Spaarrekening | Deposito | Nieuws | Tips | Over ons

Ga nu internetsparen met de hoogste rente!

Vanwege de kredietcrisis zijn de rentes op dit moment weer flink aan het stijgen. De rentes waren de afgelopen jaren belachelijk laag. Maar nu worden weer substantiele rentes betaald. Vind hier voor internetsparen hoogste rente en ga zo snel mogelijk uw verdiende rente ook echt verdienen! Open daarom een internetspaarrekening met een hoge rente. De Hoogste Rente laat de actuele rentestanden sparen van dit moment zien. Uitgangspunt bij dit overzicht is dat het uitsluitend spaarrekeningen betreft waar geen verdere voorwaarden aan verbonden zijn. Het betreft geen tijdelijke tarieven, u bent redelijk vrij om het geld te storten en op te nemen en er geldt geen minimaal saldo.

Bekijk hier waar u met de hoogste rente internetsparen kan doen.

De hoogste spaarrentes van Nederland van dit moment!

Dit zijn de internetspaarrekeningen met de hoogste rente per 1 juni 2012.

Plaats 2: Westland Utrecht Bank: Relatief nieuw op de spaarmarkt is Westland Utrecht Bank, ook zij bieden het prachtige tarief van 2,80% bij sparen zonder voorwaarden. Het voordeel is dat zij een Nederlandse bank zijn. In deze onstuimige tijden is dat een geruststellend idee. En de spaargarantie van de Nederlandse overheid is hier volop op van toepassing.
Plaats 3: Bank of Scotland : Door de Bank of Scotland wordt een rente van 2,60% geboden. Er gelden geen voorwaarden. Deze Engelse bank valt onder de Britse spaardersgarantie, en die is net zo goed als het Nederlandse spaardersgarantiestelsel. Namelijk euro 100.000 conform de Europese regelgeving. Extra tip: als u nu euro 5.000 inlegt, krijgt u euro 20 bonus! Dat is nog eens snel verdiend.
Plaats 1: OHRA Bank : Door de OHRA Bank wordt een rente van 2,10% geboden. Er gelden geen voorwaarden. Deze Nederlandse bank is onderdeel van de Delta Lloyd groep en valt onder het Nederlandse depositogarantiestelsel. De kans is groot dat deze bank de komende tijd de hoogste spaarrente op sparen aanbiedt.

Tip: Daarnaast is er nog een leuke andere tip om goed te sparen; kies ervoor om later je belasting terug te krijgen. Er is voor iedereen een mogelijkheid om te sparen bij de belastingdienst. Over uw belastingaanslag betaalt u heffingsrente; de fiscus berekent u per 1 april jl. 4,75% over het geld. Maar wist u dat u ook kunt profiteren van deze rente? Hoe later u uw teruggave krijgt, hoe meer rente u vangt. Het handigst is om vanaf 1 juli a.s. de voorlopige teruggave stop te zetten. In plaats daarvan voert u de aftrekpost pas aan het eind van het jaar op. U krijgt de belasting dan in het volgende jaar in een keer terug. Met in elk geval een leuke rente vanaf 1 januari van het begin van dat jaar. Bovendien betaalt u over dit bedrag niet de vermogensrendementheffing van 1,2%. Wel mist u gedurende het jaar de (rente)voordelen van de voorlopige teruggave.

Wat is er verder nog te vinden aan spaarproducten?

Indien u uw geld voor iets langere tijd, bijvoorbeeld enkele maanden, kunt missen en indien u geen bezwaar heeft tegen een maandelijks gemaximeerde inleg, dan zijn er interessante alternatieven met een hogere rente voor handen. Zo biedt de OHRA maar liefst 7,50% rente voor het eerste half jaar. Daarna zakt de rente naar 5,00%. Voorts geldt een maximale inleg van euro 250 per maand. Op die manier kan je slechts over een beperkt vermogen spaarrente opbouwen. Daar hebben we dus niets aan vindt De Hoogste Rente! De Postbank biedt een rente van 4,75% voor de eerste drie maanden en daarna 4,00% op haar Toprekening. En de Rabobank geeft nu 3,60% over het laagste saldo gemeten per kalenderkwartaal. En Fortis / ABN Amro betaalt alleen een rente van 3,40% als het geld een kwartaal op de rekening blijft staan.

De meningen en adviezen op deze website zijn niet een advies tot het kopen of afnemen van een product of dienst. U dient zichzelf goed te informeren alvorens over te gaan tot het kopen of afnemen van het hier geadviseerde product of dienst. Lees onze disclaimer.

Adverteren bij Daisycon

Waarom een lagere rente accepteren? Dan ben je eigenlijk dief van je eigen portemonee. Open snel een spaarrekening en profiteer van de hoogste rente! Kijk verder voor de hoogste spaarrente op uw spaartegoed.

Home - Disclaimer - Sitemap - Goede sites