De Hoogste Rente - Vind de meest gunstige spaarrekeningen!

Hoogste Rente

Home | Hoogste spaarrente | Spaarrekening | Deposito | Nieuws | Tips | Over ons

Internetspaarrekeningen

Zoek je naar de hoogste rente voor internetsparen? Dan zit je hier goed! Op deze site trachten we een redelijk actueel overzicht van de rente van internetsparen te geven. Vind de spaarrekening met de hoogste rente. Hier is een overzicht van de beste internetspaarrekeningen. Wij geven een selectie van de actuele rentestanden voor internet sparen. Beoordeel de voordelen van de getoonde spaarrekening. Vind hier de spaarrekeningen met een hoge rente. Vergelijk alle banken op de hoogste rente op sparen.

Overzicht internetspaarrekeningen

Hieronder treft u het actuele overzicht aan van internetspaarrekeningen met de hoogste spaarrente van dit moment:

Kies de beste internetspaarrekening

Tot slot; het is stuitend hoe de banken omgaan met u en mij. Ze verlagen gaandeweg in de jaren gewoon de rente op de spaarrekeningen waar wij ons geld op hebben staan, en geven alleen op nieuwe spaarrekeningen de hoge aantrekkelijke rentes. Blijf daarom alert en informeer bij uw bank naar de mogelijkheden van sparen tegen een zo hoog mogelijk rente!

De meningen en adviezen op deze website zijn niet een advies tot het kopen of afnemen van een product of dienst. U dient zichzelf goed te informeren alvorens over te gaan tot het kopen of afnemen van het hier geadviseerde product of dienst. Lees onze disclaimer.

Bent u benieuwd naar de standaardrente van andere banken? Nou, die blijft steken op ongeveer 2,50% bij internetsparen zonder verdere voorwaarden. De Postbank zit op 2,40% zonder voorwaarden, en komt op een kleine bonus als je saldo met 10% per jaar groeit. De Rabobank geeft alleen zon 2 tot 2,5% over het laagste saldo gemeten per kalenderkwartaal. En Fortis / ABN Amro betaalt alleen een rente van 2,25-2,40% als het geld een kwartaal op de rekening blijft staan.

TIP! - Op dit moment ontvangt u bij de de hoogste vaste spaarrente van dit moment van maar liefst 2,40% per jaar. Het gaat dan om sparen zonder beperkende voorwaarden. Indien u nu een rekening opent en euro 5.000 stort, krijgt u bovendien een bonusrente van euro 30,00 cadeau.

Home - Disclaimer - Sitemap - Goede sites