De Hoogste Rente - Vind de meest gunstige spaarrekeningen!

Hoogste Rente

Home | Hoogste spaarrente | Spaarrekening | Deposito | Nieuws | Tips | Over ons

De beste internetspaarrekeningen

Op zoek naar de hoogste rente? En zoekend naar een werkelijk onafhankelijk overzicht van internetspaarrekeningen? Dat is best lastig. Veel bekende websites tonen opvallend weinig aanbieders. Wij geven hier een compleet, onafhankelijk en actueel overzicht van de websites die internetspaarrekeningen vergelijken alsmede onze top 3 van beste internetspaarrekeningen. Vind hier de hoogste rente spaarrekening.

Wij hebben voor u de hoogste rente internetsparen op een rij gezet. Vind op deze website de rentetarieven sparen en de beste rente. De top 8 bij de reguliere banken is in het kort als volgt:

Actuele Top 8 spaarrekeningen met de hoogste rente

Er heeft onlangs een wisseling plaatsgevonden in de top 8 van spaarrentes van Nederland. Dit is de actuele top 8 van spaarrekeningen met de hoogste spaarrente van dit moment.
Top 8 spaarrekeningen (3 juni 2012)
Rente Land Bank en Rekening
2,80% NL Westland Utrecht Bank
(geen beperkende voorwaarden)
2,75% NL Centraal Beheer Bank
(geen beperkende voorwaarden)
2,75% NL Moneyou
(geen beperkende voorwaarden)
2,60% VK Bank of Scotland
(geen beperkende voorwaarden)
2,60% NL ASN Bank
(minimale inleg euro 10.000)
2,50% NL NIBC Direct
(geen beperkende voorwaarden)
2,30% NL Reaal Sparen
(geen beperkende voorwaarden)
2,10% NL OHRA Bank
(geen beperkende voorwaarden)

Sparen zonder beperkende voorwaarden, behoudens ASN Bank, daar geldt een minimale inleg van euro 10.000.

Uitgangspunt bij dit overzicht is dat het spaarrekeningen betreft waar geen verdere voorwaarden aan verbonden zijn. U bent vrij om het geld te storten en op te nemen en er geldt geen minimaal saldo. Voor de bovenvermelde producten is een garantieregeling voor spaargeld van toepassing zoals die wordt gesteld door De Nederlandse Bank en in het geval van een buitenlandse bank vergelijkbaar daaraan.

Kies de beste internetspaarrekening

Vind de spaarrekening met de hoogste rente. Hier is een overzicht van de beste internetspaarrekeningen. Wij geven een selectie van de actuele rentestanden voor internet sparen.
  • De beste internetspaarrekeningen met de hoogste rente
  • De actuele rente en rente tarieven
  • De top 3 van de internetspaarrekeningen met de allerhoogste rentes
  • Beoordeel de voordelen van de getoonde spaarrekening. Heeft u interesse in een internetspaarrekening met hoge rente? Kijk dan verder op deze pagina's. Of ga naar Sparen zonder voorwaarden of Internetsparen.net! Uw geld op een spaarrekening zetten is de minst riskante manier om geld voor later te sparen. Een groot voordeel van sparen is dat u niet het risico loopt uw geld kwijt te raken, zoals bij beleggingen in aandelen kan gebeuren. Een nadeel is dat u vrij langzaam vermogen opbouwt.

    U zoekt naar een aantrekkelijke internetspaarrekening? Dan kunt u hier kijken aan welke banken u uw spaarcenten zou kunnen toevertrouwen. De reputatie van banken wordt steeds belangrijker. Kijk verder voor een hoge rente op sparen. U vindt hier de hoogste rente! Bekijk de hoogste rente op sparen.

    Disclaimer - Sitemap - Goede sites