De Hoogste Rente - Vind de meest gunstige spaarrekeningen!

Hoogste Rente

Home | Hoogste spaarrente | Spaarrekening | Deposito | Nieuws | Tips | Over ons

Een hoge rente bij sparen

Op zoek naar de hoogste rente? En zoekend naar een werkelijk onafhankelijk overzicht van internetspaarrekeningen? Dat is best lastig. Veel bekende websites tonen opvallend weinig aanbieders. Wij geven hier een compleet, onafhankelijk en actueel overzicht van de websites die internetspaarrekeningen vergelijken alsmede onze top 3 van beste internetspaarrekeningen. Vind een spaarrekening met een hoge rente. Kijk rond bij de grotere banken.

Verloop rentestanden spaarrekeningen

Wij houden al jaren de hoge spaarrente van alle banken bij. De top 3 bestaat uit Moneyou, NIBC Direct en Aegon Bank. Bovenstaand zie je een overzicht van de actuele rentestanden. Op de hoofdpagina van deze website vindt je het laatste nieuws over de hoogste spaarrentes.

Websites met de actuele rentestanden

 • Internetsparen.net
  Deze website laat het spaaradvies zien van een enthousiaste particuliere spaarder. Niet helemaal compleet, maar wel een op het oog actueel overzicht van de laatste aanbiedingen om een internetspaarrekening te openen. Ook wordt de laatste actuele rente voor internetsparen getoond. Gewoon bezoeken, een aanrader!

 • Spaarrente Vergelijk
  Prima site met een actueel overzicht van inderdaad; de hoogste spaarrente. Geeft een breed overzicht en lijkt onafhankelijk. Zij stellen; 'Hoogste spaarrente geeft je direct een duidelijk en eenvoudig inzicht in de verschillende spaarvormen, aanbieders en actuele rente tarieven. Hierdoor kan je simpel de aanbieders met elkaar vergelijken, beslissen wat het beste bij je situatie of wensen past en direct informatie aanvragen. De website is objectief en geeft een overzicht van de in Nederland aangeboden spaarvormen.'

 • Sparen vergelijken
  Heldere site, aanrader. Sparen vergelijken geeft een actueel en redelijk breed overzicht van de spaarrentes in Nederland. Komt onafhankelijk over. Geeft een vergelijking van spaarrekeningen die de meeste rente geven in nederland. Laat zowel een lijst van spaarrekeningen met de hoogste rente zonder voorwaarden, als een lijst van hoogste renten met bepaalde voorwaarden.

  Kies de beste internetspaarrekening

  Vind de spaarrekening met de hoogste rente. Hier is een overzicht van de beste internetspaarrekeningen. Wij geven een selectie van de actuele rentestanden voor internet sparen.
 • De beste internetspaarrekeningen met de hoogste rente
 • De actuele rente en rente tarieven
 • De top 3 van de internetspaarrekeningen met de allerhoogste rentes


 • Adverteren bij Daisycon

  Beoordeel de voordelen van de getoonde spaarrekening. Heeft u interesse in een internetspaarrekening met hoge rente? Kijk dan verder op deze pagina's. Uw geld op een spaarrekening zetten is de minst riskante manier om geld voor later te sparen. Een groot voordeel van sparen is dat u niet het risico loopt uw geld kwijt te raken, zoals bij beleggingen in aandelen kan gebeuren. Een nadeel is dat u vrij langzaam vermogen opbouwt.

  U zoekt naar een aantrekkelijke internetspaarrekening? Dan kunt u hier kijken aan welke banken u uw spaarcenten zou kunnen toevertrouwen. De reputatie van banken wordt steeds belangrijker.  Disclaimer - Sitemap - Goede sites