De Hoogste Rente - Vind de meest gunstige spaarrekeningen!

Hoogste Rente

Home | Hoogste spaarrente | Spaarrekening | Deposito | Nieuws | Tips | Over ons

Over ons & disclaimer

Verantwoording

De op deze website weergegeven informatie is uitsluitend van zeer globale, niet-deskundige en niet-professionele aard. De inhoud van de website is gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen, deze hoeven niet algemeen geldend te zijn.

De vergelijking van de producten (ondermeer spaarrekeningen en spaardeposito's) vindt plaats op basis van het criterium 'hoogte van de verstrekte spaarrente'. In de vergelijking zijn de meest gerenommeerde aanbieders van het product opgenomen. De vergelijking is mogelijk niet volledig. Het is mogelijk dat in de vergelijking met name of enkel producten zijn opgenomen waarvan de aanbieder bereid is om advertenties aan te bieden. Hierdoor kan het voorkomen dat producten in de vergelijking ontbreken.

Aansprakelijkheid en rol website en uitgever

Aan de informatie op deze website kunnen geen enkele rechten worden ontleend. Handelingen en activiteiten naar aanleiding van de informatie die is verstrekt op de website, inclusief het opvolgen van enig advies dat is gegeven op de website, zijn geheel voor eigen risico. Consulteer altijd een deskundige en/specialist over het betreffende onderwerp.

De getoonde informatie over financiŽle producten (ondermeer spaarrekeningen en spaardeposito's) betreft algemene, indicatieve informatie danwel advertentieruimte van financiele dienstverleners. De uitgever verdient aan het plaatsen van deze advertenties. De uitgever van de website is geen financieel dienstverlener, en daarmee in het bijzonder (doch niet uitsluitend) bedoeld een aanbieder en/of bemiddelaar van spaarrekeningen of andere financiŽle producten.

De getoonde informatie is niet bedoeld als advies en/of ter vervanging van een advies, van welke aard of hoedanigheid dan ook. De uitgever van de website raadt haar bezoekers aan om een persoonlijk, deskundig advies aan te vragen bij een financieel dienstverlener. De uitgever van de website kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor een financieel product, dienst of advies dat aan de bezoeker wordt voorgelegd. Deze aansprakelijkheid berust uitsluitend bij de adverterende financiele dienstverlener.

Copyright

Deze website is auteursrechtelijk beschermd. Niets op deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever van deze website.

De uitgever van de website beoogt op geen enkele wijze inbreuk te doen op geldende wet- en regelgeving en/of op de rechten van anderen. Graag vernemen wij van u als u van mening bent dat uw (auteurs-)rechten worden geschaad. Richt uw e-mail aan info @ carob . nl .

Privacybeleid

Voor het gebruik van deze website geldt het navolgende privacybeleid. Wij maken gebruik van externe advertentiebedrijven om advertenties weer te geven wanneer u onze website bezoekt. Deze bedrijven gebruiken mogelijk informatie (niet uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) over uw bezoek aan deze of aan andere websites om advertenties weer te geven over goederen en services waarin u wellicht geÔnteresseerd bent. Google maakt in dit kader gebruik van DART-cookies. U kunt zich hiervoor afmelden door naar het privacybeleid van het advertentie- en inhoudsnetwerk van Google te gaan. Lees meer over het privacybeleid en bepalingen omtrent cookies die van toepassing zijn op deze website.

Contact

De uitgever van deze website is Carob.

Carob
Adres: Berkel en Rodenrijs (Lansingerland)
e-mail: info@carob.nl
KvK Den Haag 27332112

Heeft u vragen of opmerkingen over deze website? Neem contact op via: info @ carob . nl .

Meer lezen over sparen? Zie het actuele spaarnieuws en de hoogste spaarrente ...

Home - Hoogste spaarrente - Spaarrekening - Deposito - Sparen nieuws - Sparen tips - Over ons

Disclaimer - Sitemap - Goede sites